Pomozme darovat svobodu

Kampaň Vozíky

Ve chvíli, kdy člověka postihne nemoc či stáří a ztratí svou pohyblivost, invalidní vozík se stává nepostradatelným průvodcem k dosažení svobody. Zajišťuje nejen uspokojení běžných životních potřeb, ale také udržuje sociální kontakty, které jsou klíčové pro duševní a emocionální pohodu každého z nás. Je to prostředek, který umožňuje našim klientům vyjít z jejich obydlí a vychutnat si čistý vzduch, navštívit své přátele nebo se těšit z krás přírody.

Abychom mohli tyto  pomůcky poskytovat seniorům, potřebujeme vaši podporu. Právě proto se na vás obracíme s prosbou o finanční příspěvek. Vaše příspěvky budou použity na nákup nových invalidních vozíků, které budeme půjčovat seniorům, kteří je nejvíce potřebují.

Vaše příspěvky mají významný dopad na zlepšení kvality života našich klientů. Pomocí těchto vozíků mohou naši klienti  opět získat alespoň částečnou svobodu pohybu a nezávislost, což je klíčové pro jejich fyzické a psychické blaho. Nám tato služba umožňuje částečně financovat provoz naší činnosti sociálních služeb, které pomáhají zlepšovat životy našich seniorů měnit svět.

Chcete-li nám pomoci, můžete přispět na náš účet. Každý váš příspěvek je důležitý a velmi ceněný. Společně můžeme uskutečnit pozitivní změny v životech našich seniorů a přispět k jejich důstojnému a plnohodnotnému životu.

Děkujeme vám za váš zájem o naši kampaň a za vaši štědrost. Vaše podpora a příspěvek budou mít trvalý vliv na životy těch, kteří potřebují naši pomoc a péči.

Cílem projektu je shromáždit 40000 Kč a pořídit alespoň pět mechanických vozíků pro klienty se sníženou mobilitou.

Pomozte nám s nákupem invalidních vozíků pro seniory a přispějte částkou na  účet: 4222912329/0800 

Zanechte nám při platbě ve zprávě pro příjemce Váš e-mail a zašleme Vám potvrzení o daru.

O úspěšnosti celé kampaně Vás budeme průběžně informovat na našich FB stránkách.

Děkujeme, Váš tým KPŽ.